Anmälan Kristinehamns Musikskola

Ämnen/grupper


Välkommen till Kristinehamns Musikskola

Funderar du på att börja på Musikskolan?

Vi erbjuder undervisning för barn och ungdomar 5-19 år. Till vänster om denna text kan du se de ämnen som vi har att erbjuda. Sista ansökningsdag för nästa läsår är den 10 juni. Vi tar även emot ansökningar löpande under året. När ni har skickat in er ansökan får ni en bekräftelse via mejl att vi har tagit emot den. Vi tar in nya elever under hela läsåret när det blir lediga platser, antagningen sker efter ansökningsdatum. Eleverna står kvar i sökandekön tills de blir erbjudna en plats. Ingen annan information skickas hem till er förrän eleven blir antagen.

Vid skyddad identitet ombeds ni att ta kontakt med Musikskolan per telefon eller mejl.

Avgifter
Terminsavgift per ämne: 350:-. Orkester, kör och ensemble ingår i terminsavgiften.
Instrumenthyra: 350:- per termin
Syskonrabatt: om två syskon betalar full terminsavgift deltar resterande syskon i ett ämne gratis per barn (betalar endast instrumenthyra).

Ansökan gäller tillsvidare. Du som redan är elev på Musikskolan och vill fortsätta samma ämne kommande termin har kvar din plats och ska inte fylla i en ansökan här. 
Fakturering av terminsavgift och eventuell instrumenthyra sker till vårdnadshavare till elever som ej är avanmälda den 25 september för höstterminen och den 25 januari för vårterminen.

De personuppgifter som lämnas och registreras behandlas för att underlätta administration, handläggning samt för statistiska ändamål.
Mer information om hur kommunen hanterar personuppgifter hittar du på www.kristinehamn.se.
Du kan även kontakta nämndens dataskyddsombud via kommunens växel 0550-880 00
 

 


Mina val


Close Help